10 kaikkein kiehtovinta kohdetta Suomesta

Suomi on yksi pandoran kokemuslaatikko, mitä tulee kulttuurimatkustamiseen! Suomesta löytyy kaikkea, merestä lumeen, nuorille ja vanhoille. Suomi on piilotettu helmi, joka suorastaan odottaa löytämistä. Suomesta löytyviä kiehtovia paikkoja vaikea valita vain muutamia, mutta esittelemme tässä artikkelissa ehdottomia helmiä. Suomen matkastasi on varmasti tulossa hauska ja se jättää sinut himoamaan lisää kulttuurikokemuksia!

Ensinnäkin sinun on päätettävä, menetkö Suomeen kesällä tai talvella. Riippumatta siitä, tuletko talvella tai kesällä, nähtävää on. Kaksi tärkeintä vuodenaikaa ovat polaarisia vastakohtia: toiselle on ominaista pimeys, toinen äärimmäisen valoisa. Toiseksi sinun täytyy valita minne mennä. Suomi on suuri maa ja sen hyödyntämiseksi suosittelemme tutustumaan vain yhteen tai kahteen sen pääalueesta: Helsingin alue, Järvisuomi, Saaristo tai Lappi. Valinta on sinun.

Suomen parhaista kulttuurinähtävyyksistä ovat

Joulupukin kylä

Tämä ihastuttava puisto, joka  lepää Lapin lumimaissa, on Suomen versio Disneylandista. Jääravintoloita, husky- ja porotokkareittejä, iglu-hotelli ja safarit ja retket löydät varmasti jotain, joka kiinnostaa sinua täällä. Sinun Suomi-matka on epätäydellinen ilman visuaalista hoitoa.

Ahvenanmaa

Tunnetaan useimmiten luontoa rakastavan turvapaikkana, Ahvenanmaa on vanha, viehättävä saarirykylmä Suomen ja Ruotsin välissä. Ota syvä sukellus vanhaan suomalaiseen kulttuuriin vierailemalla merimuseossa ja ulkoilmamuseossa. Yksi Suomen rauhallisimmista kohteista, Ahvenanmaa varmistaa, että nautit Suomen lomastasi.

Suomenlinna

Se on rakennettu meren linnoitukseksi 1800-luvulla, ja se on nyt UNESCOn maailmanperintökohde, jota paikalliset ja turistit suosivat. Linnoituksen sisällä on Suomen sotahistoriasta kertova museo. Tämä on yksi kulttuurisesti merkittävimmistä vierailukohteista Suomessa.

Suomenlinna

Helsinki

Tämä kaunis kaupunki on Suomen pääkaupunki ja yksi Suomen kuumimmista turistikohteista. Nykyaikaiset rakennukset, vehreät maisemat ja vilkkaan kaupungin henki antavat tälle kaupungille erityisen tunnelman. Lähde lauttamatkalle tai maistele perinteistä suomalaista ruokaa Helsingin Kauppatorilla, joka on yksi Suomen suurimmista nähtävyyksistä!

Levi

Loputtomalta tuntuvat lumi- ja laskettelurinteet ovat laskeneet tämän hiihtokeskuksen suosituimpiin Suomen matkailukohteisiin. Levi sijaitsee 170 kilometriä pohjoiseen Arctic Circle -alueelta, ja se tarjoaa johdonmukaisia ​​lämpötiloja ja suuren valikoiman avoimia polkuja ja avoimia hissejä. Levi on aloittelijasta asiantuntijaan jokaiselle jotakin nautittavaa.

Savonlinna

Olavinlinnan koti ja merkittävä nähtävyys Suomen nähtävyyksille. Savonlinnasta on tulossa on tulossa yksi vierailluimmista kohteista Suomessa. Kiitos sen, että tämä kaupunki järjestää baletti- ja oopperafestivaalin joka vuosi, ja siellä on myös ulkoilmateattereita, museoita, maanalaisia ​​luolia ja gallerioita. Savonlinnassa on paljon tutkittavaa.

Sibelius-muistomerkki

Tämä muistomerkki on rakennettu osoittamaan kunnioitusta kansallisesti tunnustetun säveltäjän Jean Sibeliuksen muistoa. Se on rakennettu yli 600:sta ontosta teräsputkesta, jotka muodostavat yhdessä suuren monumentin. Se on upea näky, joka välittää viestiä suomalaisesta kulttuurista ja kulttuuriperinnöstä.

Turku

Suurin nähtävyys on 1600-1700-luvuilla rakennettu Turun linna, joka on nyt Turun museon koti. Tässä vanhassa kaupungissa on ostoskeskus, kirkko, markkinat ja jopa ruotsalainen teatteri! Ei unohda sen ainutlaatuisia jokiravintoloita, jotka täyttävät kaikki aistit.

Nuuksion kansallispuisto

Nuuksion kansallispuisto on täynnä runsaasti villieläimiä, jotka ovat levinneet laajalle alueelle ja joka tarjoaa monia leirintä- ja hiihtomahdollisuuksia. Erinomainen kohde pitkälle, keskeytymätölle vaellusretkelle, retkeilyyn ja ratsastukseen. Tämä puisto on yksi Suomen parhaiten säilyneistä paikoista. Sitä ympäröivä Suomen luonnonhohto ja tarjoaa upeat näkymät vehreään metsään – mitä enemmän sitä ihminen tarvitsee?

Revontulet

Ihanteellinen syyskuun ja maaliskuun välisenä aikana Suomen Lapissa, Revontulet tai Aurora Borealis on surrealistinen hoito silmille, joka saa katsojansa  transsiin. Mystinen, maailman ulkopuolinen kokemus, nämä taivaan valot ovat yksi henkeäsalpaavimmista Suomen nähtävyyksistä.

Helsingin kaupungin leikkipuistot ja niiden tarjoama toiminta

Helsingistä löytyy lukuisia leikkipuistoja ympäri {...}

Museovierailulla Suomessa

Suomessa on kaiken kaikkiaan yli tuhat erilaista {...}