Daily Archive elokuu 27, 2017

Lähiliikuntapaikat keräävät suosiota pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudulle on rakennettu viime aikoina runsaasti lisää lähiliikuntapaikkoja. Erityisesti suosiotaan ovat kasvattaneet uudet ulkoliikuntasalit, jotka tarjoavat mahdollisuuden treenata kunnolla, ilmaiseksi ja raikkaassa ulkoilmassa. Liikuntaviraston mukaan Helsinkiin rakennetaan vuosittain noin kaksi uutta lähiliikuntapaikkaa. Tällä hetkellä paikkoja on yhteensä parikymmentä. Uusimmat lähiliikuntapaikat sijaitsevat Pirkkolassa, Lassilassa ja Roihuvuoressa sekä Espoon Leppävaarassa ja Vantaan Kartanonkoskella. Kaikkia lähiliikuntapaikkoja on muutettu nykyaikaisemmiksi ja monipuolisemmiksi. Suunnittelussa on pyritty ottamaan huomioon eri kuntoilijaryhmien tarpeet sekä lapsiperheet. Myös vanhanaikaisia tukkeja löytyy edelleen liikuntareittien varrelta, mutta asiakkaat ovat aktiivisesti toivoneet kaupungilta laajempia ulkokuntosalikokonaisuuksia ja kaupunki on halunnut vastata kutsuun.